MTV 2024 - Fin 2a med havsutsikt innanför ringmuren

Beskrivning av boendet

MTV 2024 - Fin 2a med havsutsikt innanför ringmuren

Uppdaterad: 16/02/2024

Beskrivning: 2:a med havsutsikt centralt i innerstan ca 100 m innanför Österport uthyres under Almedalsveckan. Lägenheten ligger i hörnet Nygatan och Hästbacken, nära Wallérs plats.

Ett sovrum med en dubbelsäng. Vardagsrummet är utrustat med en praktisk bäddsoffa. Dessutom finns två extra sängar för ytterligare gäster(på förfrågan).

Lägenheten är väl förberedd för både arbete och avkoppling med snabbt internet, diskmaskin och tv. För de praktiska sysslorna finns ett gemensamt tvättrum som underlättar vistelsen. Utöver detta, har denna brf en solig gemensamma innergården komplett med grill och matplats som får användas av de boende.

Denna bostad är ett utmärkt val för företag som söker logi under Almedalsveckan och erbjuder en lugn oas samtidigt som du har närhet till veckans alla händelser och möten. Med dess centrala placering är du aldrig mer än några steg från Visbys kulturella puls, vilket gör det till en optimal punkt att utgå från.

Vill ni försöka boka detta objekt, med bokningsnummer #1093?

Vi är intresserade av att boka detta objekt

Om ni skickar bokningsförfrågningar på fler än ett objekt - maila då även till info@bostadvisby.se och berätta om ni vill hyra samtliga objekten eller vilket objekt ni vill ha i första hand av de ni är intresserade av. Eller så skriver ni det i meddelandedelen av detta formulär

Faktaruta

Detaljer

Bokningsnummer: 1093

Status Almedalsveckan 2024: Inte tillgänglig
Pris v32: 16 500 Kr.
Bäddar: 4-5
Område: Visby, Innanför ringmuren

Pris/bädd/7nätter

Adress

Status Medeltidsveckan 24: Ledigt 2024
Uppdaterad för 2024: Ja

Uthyres veckonummer
  • v32 Medeltidsveckan

View a map of the area

Tillbehör & Egenskaper
  • Internet

Skicka bokningsförfrågan


8% Bokningsavgift tillkommer.

Jag vill söka boka!

Vi skickar elektroniskt avtalsutkast!

Skicka förfrågan

Pris/bädd

Pris/m2