Boka 2024 - Hus med 4 sovrum i Visby

Beskrivning av boendet

Boka 2024 - Hus med 4 sovrum i Visby

Uppdaterad: 22/02/2024

Beskrivning: Det här huset på Kampanjegatan i Visby är den perfekta lösningen för företag och organisationer som deltar i Almedalsveckan; Med 4 sovrum och upp till 7 bäddar kan huset bekvämt rymma flera medarbetare, vilket gör det till det idealiskt för organisationer som letar efter bekvämt och budgetvänligt boende under den hektiska Almedalsveckan.

Huset ligger ca 2,5 km från ringmuren och det finns 2 cyklar att låna. Det finns även bra möjligheter till parkering om ni tar med er bil.
uset har 2 badrum, vilket säkerställer att era medarbetare kan göra sig redo snabbt och effektivt varje morgon utan att behöva vänta på en dusch.

Sängkonfigurationen inkluderar ett större sovrum med 2 bäddar, två mindre sovrum med 1 säng vardera och möjligheten att lägga till en extrasäng i vardera rum, på begäran. På källarvåningen finns även ett gästrum med en bäddsoffa som rymmer ytterligare upp till 2 gäster.
Vill ni försöka boka detta objekt, med bokningsnummer #1024?

Vi är intresserade av att boka detta objekt

Om ni skickar bokningsförfrågningar på fler än ett objekt - maila då även till info@bostadvisby.se och berätta om ni vill hyra samtliga objekten eller vilket objekt ni vill ha i första hand av de ni är intresserade av. Eller så skriver ni det i meddelandedelen av detta formulär

Faktaruta

Detaljer

Bokningsnummer: 1024

Status Almedalsveckan 2024: Ledigt 2024
Pris Almedalsveckan 2024: 32 500 Kr.
Bäddar: 7-8
Område: Visby, utanför muren

Pris/bädd/7nätter

Adress

Status Medeltidsveckan 24: Ej tillgängligt
Uppdaterad för 2024: Ja

Uthyres veckonummer
  • v26 Almedalsveckan

View a map of the area

Tillbehör & Egenskaper
  • Cykel ingår
  • Trädgård finns

Skicka bokningsförfrågan


8% Bokningsavgift tillkommer.

Jag vill söka boka!

Vi skickar elektroniskt avtalsutkast!

Skicka förfrågan

Pris/bädd

Pris/m2