Lägenhet med tillgång till 1500 m2 trädgård, bara 250 meter från Almedalen

Beskrivning av boendet

Lägenhet med tillgång till 1500 m2 trädgård, bara 250 meter från Almedalen

Uppdaterad: 08/04/2024

Beskrivning: Enbart 250 meter från Almedalen! Praktisk lägenhet perfekt belägen, vid Stora Torget, på Klosterbrunnsgatan. Idealiskt för organisationer som söker en bekväm och effektiv bas för sina anställda under Almedalsveckan - nära till evenemang och aktiviteter.

Trådgård på hela 1500 m2 finns i anslutning till bostaden. Trädgården får nyttjas av de boende för morgonkaffet o dyl, när inget event är bokat på föreningens gård(kontakta oss vid intresse). Önskas evenemang hållas måste detta kommas överens om med hyresvärden och mot tilläggsavtal och tilläggsavgift som beror på omfattningen av det ni vill göra.

Interiör:
Lägenheten är ljus och fräsch och köket är fullt utrustat med allt som behövs för att förbereda måltider. Diskmaskin etc finnes.

Vardagsrummet erbjuder en bekväm sittgrupp för avkoppling och samtal efter dagens arbete.

Lägenheten har ett sovrum med två separata sängar samt ytterligare två bäddar i vardagsrummet, vilket innebär att upp till fyra personer kan bo bekvämt.

Badrummet har dusch och toalett.

Sängkonfiguration:

Sovrum: 2 separata 90-sängar (2 personer)
Vardagsrum: 1 bäddsoffa med 2 utdragbara sängar (80 cm vardera) (2 personer)
= Sammanlagt 4 bäddar.

Området:
Lägenheten ligger i ett attraktivt område i Visby innerstad, omgivet av historiska byggnader och charmiga kullerstensgator. Här finns flera restauranger, caféer och butiker på gångavstånd. Almedalen, där huvuddelen av evenemangen under Almedalsveckan äger rum, ligger endast en kort promenad bort. Detta gör lägenheten till en idealisk utgångspunkt för att utforska Visby och ta del av Almedalsveckans alla möjligheter.

Sammanfattning:
Denna lägenhet är en utmärkt bas för företag under Almedalsveckan, med plats för upp till fyra personer och belägen i hjärtat av Visby innerstad. Den moderna inredningen och trädgårdstillgången gör den till en trivsam och praktisk bostad för era anställda. Boka denna fantastiska lägenhet idag och säkra en bekväm och effektiv vistelse för ditt företag under Almedalsveckan!Antal Sovrum #:

1

Antal Bäddar #:

4

Antal Badrum #:

1
Vill ni försöka boka detta objekt, med bokningsnummer #1066?

Vi är intresserade av att boka detta objekt

Om ni skickar bokningsförfrågningar på fler än ett objekt - maila då även till info@bostadvisby.se och berätta om ni vill hyra samtliga objekten eller vilket objekt ni vill ha i första hand av de ni är intresserade av. Eller så skriver ni det i meddelandedelen av detta formulär

Faktaruta

Detaljer

Bokningsnummer: 1066

Status Almedalsveckan 2024: Inte tillgänglig
Bäddar: 4
Trädgårdsstorlek m2: 1500
Bostadsstorlek m2: 48
Område: Visby, Innanför ringmuren

Pris/bädd/7nätter

Adress

Status Medeltidsveckan 24: Ej tillgängligt
Uppdaterad för 2024: Ja
View a map of the area

Tillbehör & Egenskaper
  • Gångavstånd till Almedalen
  • Internet

Skicka bokningsförfrågan


8% Bokningsavgift tillkommer.

Jag vill söka boka!

Vi skickar elektroniskt avtalsutkast!

Skicka förfrågan

Pris/bädd

Pris/m2