Fin 3:a vid Strandpromenaden, på Snäck

Beskrivning av boendet

Fin 3:a vid Strandpromenaden, på Snäck

Uppdaterad: 12/04/2024

Beskrivning: Denna fantastiska bostad ligger på Snäck, precis vid strandpromenaden och med en magnifik utsikt över havet. För dig som vill ha nära till Almedalen och samtidigt njuta av en avkopplande vistelse på Gotland är detta det perfekta stället att bo på. Med en kort cykeltur längs havet tar det bara 10-15 minuter att nå Almedalen.

Bostaden har två sovrum, varav det ena är ett "master" sovrum med en bekväm dubbelsäng, medan det andra rummet har tre sängar, inklusive en våningssäng och en extrasäng, vilket gör att totalt upp till fem personer kan bo här. Perfekt för en grupp kollegor som deltar i Almedalsveckan och vill ha en bekväm och avslappnande miljö att bo i.

Interiören är stilren och modern med alla bekvämligheter som behövs för en bekväm vistelse. Köket är fullt utrustat med allt från kylskåp till diskmaskin och här finns även ett matbord för sex personer, där man kan njuta av en god måltid tillsammans.

Bostaden har en balkong på tredje våningen som är ca 20 kvm stor och erbjuder en fantastisk utsikt över havet. Här kan man njuta av en kopp kaffe eller ett glas vin medan man beundrar utsikten.

För de som vill utforska Gotland på cykel finns det tre cyklar att tillgå. På området finns pool, tennisbana och parkering.

Snäck är ett eftertraktat område beläget strax norr om Visby, knappt 4 km från Visbys ringmur. Området är beläget vid strandpromenaden och omges av vackra grönområden och promenadstigar. Snäck är också känt för sina fina stränder och badplatser som Snäckviken och Snäckstrand, vilket gör det till en perfekt plats att njuta av sol och bad under sommarmånaderna. För naturentusiaster och fågelskådare finns det en mängd häckande fåglar att upptäcka på sommaren. Snäck är också nära Visbys flygplats, vilket är praktiskt för Almedalens gäster.

Sammanfattningsvis erbjuder denna bostad allt som behövs för en bekväm och avkopplande vistelse på Gotland, med dess närhet till stranden, cykelavstånd till Visby och fantastisk utsikt över havet.

Antal Sovrum: 2

Antal Bäddar: 4-5

Antal Badrum: 1

Antal Cyklar: 3

Sängkonfiguration: En dubbelsäng i sovrum 1, 1 våningssäng samt en extrasäng (120cm) i gästrummet

Antal kvadratmeter bostad: 59

Vill ni försöka boka detta objekt, med bokningsnummer #1054?

Vi är intresserade av att boka detta objekt

Om ni skickar bokningsförfrågningar på fler än ett objekt - maila då även till info@bostadvisby.se och berätta om ni vill hyra samtliga objekten eller vilket objekt ni vill ha i första hand av de ni är intresserade av. Eller så skriver ni det i meddelandedelen av detta formulär

Faktaruta

Detaljer

Bokningsnummer: 1054

Status Almedalsveckan 2024: Inte tillgänglig
Bäddar: 4
Bostadsstorlek m2: 59
Område: Inom 4 km från Visbys stadsgräns

Pris/bädd/7nätter

Adress

Status Medeltidsveckan 24: Ej tillgängligt
Uppdaterad för 2024: Ja
View a map of the area

Skicka bokningsförfrågan


8% Bokningsavgift tillkommer.

Jag vill söka boka!

Vi skickar elektroniskt avtalsutkast!

Skicka förfrågan

Pris/bädd

Pris/m2