JAG ÄR INTRESSERAD AV ATT HYRA UT

Varför skall du hyra ut med BostadVisby?

 • 1. Vi hjälper dig värdera din bostad
  Bostad Visby har lång erfarenhet gällande prissättningen av din bostad. Vi vet hur mycket du kan ta och samtidigt få din bostad i god tid.
 • 2. Vi hjälper dig hitta hyresgäster som betalar bra
  Bostad Visby har en databas med hundratals företag som hyrt genom oss de senaste 3 åren. Vi investerar en stor del av de pengarna vi får in på marknadsföring på exempelvis Google och sociala medier. Våra kunder betalar bra hyra för ditt objekt. Med Bostad Visby slipper du allt jobb och får mer kvar i efter vi dragit vår provision. 95% av alla som hyr genom oss representerar ett företag eller en organisation.
 • 3. Du är försäkrad under uthyrningen
  Bostad Visby strävar alltid efter att hitta en bra hyresgäst till er. Vi hyr enbart ut till företag eller äldre vuxna eller familjer. Skulle olyckan vara framme så omfattas alla våra värdar av vår tilläggsförsäkring till din hemförsäkring. Här kan du läsa mer om den försäkring du får som vår värd här.
 • 4. Vi hjälper dig med avtalsskrivningen
  Bostad Visby har utvecklat en process där det är mycket enkelt för parterna att träffa en överenskommelse. Allt sker enkelt direkt på skärmen utan att du behöver leta avtal, scanna, faxa eller posta papper.
 • 5. Vi hjälper med faktureringen
  Nästan alla företagskunder föredrar att betala via faktura. När vi hittat en hyresgäst ser till att du får betalt.