Boka 2024 - 5 rok - etagelägenhet med 4 sovrum och takterass. Utsikt över ringmuren och havet.

Beskrivning av boendet

Boka 2024 - 5 rok - etagelägenhet med 4 sovrum och takterass. Utsikt över ringmuren och havet.

Uppdaterad: 08/04/2024

Beskrivning: Denna rymliga lägenhet om 146 kvm ligger optimalt i en lugn del av Visby med imponerande utsikt över ringmuren och havet. Bostaden är belägen på översta våningen, vilket garanterar en ostörd utsikt och atmosfär. Den generösa planlösningen inkluderar fyra sovrum, två badrum och ett stort vardagsrum med en takhöjd på över tre meter, vilket skapar en öppen och inbjudande miljö.

Sovrum och sovplatser:
Lägenheten erbjuder bekväma sovplatser för upp till åtta personer fördelat på fyra sovrum. Rummen är flexibelt möblerade med två 90 cm sängar i ett rum, en 105 cm och en 90 cm säng i ett annat, en dubbelsäng plus en 90 cm säng, samt en bäddsoffa och en 90 cm säng i det fjärde rummet.

Badrum och bekvämligheter:
De två badrummen är modernt utrustade, ett med tvättmaskin och torktumlare, vilket underlättar längre vistelser. Ett fullt utrustat kök står redo för alla era matlagningsbehov.

Läge och Tillgänglighet:
Våningen ligger precis utanför Norderport, på gångavstånd ner till Almedalen. Drygt 10 minuters promenad, till fots genom norderport, ner för backen till Strandgatan och Almedalen. För de som föredrar att cykla, tar det mindre än fem minuter till stadens hjärta, och en privat parkeringsplats ingår för dem som reser med bil.
Värden har 3 cyklar att låna ut.


Uteplats och Utsikt:
En av lägenhetens höjdpunkter är den stora balkongen som vetter mot havet och ringmuren, komplett med sittgrupp och markis. Det är den perfekta platsen för avkoppling efter dagens evenemang eller för att njuta av en kvällsdrink medan solnedgången målar himlen.
Vill ni försöka boka detta objekt, med bokningsnummer #1107?

Vi är intresserade av att boka detta objekt

Om ni skickar bokningsförfrågningar på fler än ett objekt - maila då även till info@bostadvisby.se och berätta om ni vill hyra samtliga objekten eller vilket objekt ni vill ha i första hand av de ni är intresserade av. Eller så skriver ni det i meddelandedelen av detta formulär

Faktaruta

Detaljer

Bokningsnummer: 1107

Status Almedalsveckan 2024: Ledigt 2024
Pris Almedalsveckan 2024: 52 950 Kr.
Pris v30: 29 900 Kr.
Pris v31: 29 900 Kr.
Bäddar: 8
Bostadsstorlek m2: 146
Område: Visby, utanför muren

Pris/bädd/7nätter

Adress

Status Medeltidsveckan 24: Ej tillgängligt
Uppdaterad för 2024: Ja

Uthyres veckonummer
  • Vecka 30
  • Vecka 31
  • v26 Almedalsveckan

View a map of the area

Skicka bokningsförfrågan


8% Bokningsavgift tillkommer.

Jag vill söka boka!

Vi skickar elektroniskt avtalsutkast!

Skicka förfrågan

Pris/bädd

Pris/m2