Boka 2024 - Fin 2a intill ringmuren, precis intill Söderport, kort gångavstånd från Almedalen.

Beskrivning av boendet

Boka 2024 - Fin 2a intill ringmuren, precis intill Söderport, kort gångavstånd från Almedalen.

Uppdaterad: 15/03/2024

Beskrivning: Denna moderna och inbjudande lägenhet är belägen i ett eftertraktat område i Visby, precis intill Söderport. Lägenheten är en del av det nya området Löie som ligger på Peder Hardings väg.
Med enkel tillgång till Almedalen, bara en kort promenad nerför backen, är detta en idealisk plats för de som önskar närhet till Almedalen och alla bekvämligheter på nära gångavstånd.

Lägenheten, som är nybyggd, sträcker sig över 45 kvadratmeter och är utrustad med moderna bekvämligheter som möter dagens boendestandard. Interiören kännetecknas av ett ljust och luftigt utrymme med ekgolv som löper genom hela lägenheten, vilket bidrar till en varm och välkomnande känsla.

Köket utstrålar modern elegans med vita släta skåpluckor och exklusiva marmorbänkskivor. Det är fullt utrustat med porslin och vitvaror och erbjuder gott om utrymme för både matlagning och social samvaro. Den öppna planlösningen leder in till vardagsrummet, där stora fönster fyller rummet med naturligt ljus och ger tillgång till en charmig balkong i söderläge. Denna utomhusyta är perfekt för avkoppling eller små sociala evenemang under de ljusa sommarkvällarna.

Ett sovrum med en dubbelsäng, 2 ytterligare bäddar kan ställas in så ni kan bo upp till 4 personer i lägenheten. Det helkaklade badrummet är modernt och funktionellt med alla nödvändiga faciliteter.

Beläget bara stenkast från lokala bekvämligheter som Brödboden och Ica Atterdags, samt en mängd mysiga kaféer och restauranger, erbjuder denna lägenhet en perfekt balans mellan bekvämlighet och avkoppling. Det är den ultimata utgångspunkten för att utforska allt som Visby har att erbjuda, oavsett om det är under Almedalsveckan eller för en sommarvistelse.

Uthyrningsperiod: Almedalsveckan (v26), vecka 27, 28 och 29. Denna tidsram ger en unik möjlighet för besökare att uppleva den livliga atmosfären i Visby under sommarens mest eftertraktade veckor.
Vill ni försöka boka detta objekt, med bokningsnummer #1115?

Vi är intresserade av att boka detta objekt

Om ni skickar bokningsförfrågningar på fler än ett objekt - maila då även till info@bostadvisby.se och berätta om ni vill hyra samtliga objekten eller vilket objekt ni vill ha i första hand av de ni är intresserade av. Eller så skriver ni det i meddelandedelen av detta formulär

Faktaruta

Detaljer

Bokningsnummer: 1115

Status Almedalsveckan 2024: Ej uppdaterad
Pris Almedalsveckan 2024: 23 500 Kr.
Pris v27: 8 500 Kr.
Pris v28: 8500
Pris Stockholmsveckan v29: 12 500 Kr.
Område: Inom 4 km från Visbys stadsgräns

Pris/bädd/7nätter

Adress

Status Medeltidsveckan 24: Ej tillgängligt
Uppdaterad för 2024: Ja

Uthyres veckonummer
  • Vecka 28
  • v26 Almedalsveckan
  • v27
  • v29 Stockholmsveckan

View a map of the area

Skicka bokningsförfrågan


8% Bokningsavgift tillkommer.

Jag vill söka boka!

Vi skickar elektroniskt avtalsutkast!

Skicka förfrågan

Pris/bädd

Pris/m2