Boka 2024 - Penthouse med takterass nära ringmuren

Beskrivning av boendet

Boka 2024 - Penthouse med takterass nära ringmuren

Uppdaterad: 13/03/2024

Beskrivning: Titel: Exklusivt penthouse med stor takterrass för möten och mingel - perfekt för företag under Almedalsveckan

Under Almedalsveckan är det viktigt för företag att erbjuda sina anställda ett bekvämt och attraktivt boende, samt möjligheten att arrangera möten och mingel med företagspartners. Vi presenterar här ett exklusivt penthouse beläget nära Visbys historiska ringmur, vilket skapar en utmärkt bas för era anställda och för att anordna evenemang under veckan.

Lägenheten:
Detta rymliga penthouse omfattar 87 kvadratmeter och har en öppen planlösning med generösa sällskapsutrymmen och fullt utrustat kök. Köket är försett med moderna bekvämligheter som kyl, frys, spis, ugn och mikrovågsugn, vilket underlättar för egna måltider. Vardagsrummet är inrett med stilfulla möbler och en TV, där era anställda kan koppla av efter en lång dag av arbete och nätverkande i Almedalen.

Lägenheten har två sovrum och erbjuder plats för upp till sex personer. Huvudsovrummet har en dubbelsäng som går att separera, medan gästrummet är utrustat med en bäddsoffa för två som går att separera. Det finns även möjlighet att ordna två extrasängar på förfrågan. Garderober finns i båda sovrummen för förvaring av kläder och personliga tillhörigheter.

Det fräscha och moderna badrummet är utrustat med dusch, handfat och toalett. Lägenheten har även en gästtoalett för extra bekvämlighet.

Takterrassen:
En av höjdpunkterna med detta penthouse är den generösa takterrassen på hela 107 kvadratmeter, där era anställda kan njuta av utsikten och solnedgången efter en hektisk dag i Almedalen. Takterrassen är försedd med utemöbler och erbjuder en avkopplande oas för både arbete och nöje. Här kan ni arrangera mindre middagar för upp till 20 personer utan extra kostnad, så länge evenemanget avslutas senast 21:30. För större mingel eller evenemang tillkommer en avgift som regleras i ett tilläggsavtal, där priset beror på omfattningen av arrangemanget.

Området:
Lägenheten ligger i ett lugnt och trivsamt område nära både natur och stadspuls. På bara några minuters promenad når man ringmuren och Visbys innerstad med dess charmiga gator och historiska byggnader. Almedalen ligger också på gångavstånd, vilket gör det enkelt att ta sig till och från viktiga events och nätverkande under Almedalsveckan.

Sammanfattning:

Exklusivt penthouse på 87 kvm
Stor takterrass på 107 kvm, perfekt för möten och mingel
Gångavstånd till Visby innerstad och Almedalen
2 sovrum med plats för upp till 6 personer
Fullt utrustat kök
Modernt badrum och gästtoalett
Mindre middagar (max 15 personer) utan extra kostnad på takterrassen (avslut senast 21:30)
Möjlighet att arrangera större mingel eller evenemang mot avgift

Sängkonfiguration:

"Master bedrooom": Dubbelsäng som går att separera.
Gästrum: Bäddsoffa för två som går att separera.
Två extrasängar kan ordnas på förfrågan.
Vill ni försöka boka detta objekt, med bokningsnummer #1027?

Vi är intresserade av att boka detta objekt

Om ni skickar bokningsförfrågningar på fler än ett objekt - maila då även till info@bostadvisby.se och berätta om ni vill hyra samtliga objekten eller vilket objekt ni vill ha i första hand av de ni är intresserade av. Eller så skriver ni det i meddelandedelen av detta formulär

Faktaruta

Detaljer

Bokningsnummer: 1027

Status Almedalsveckan 2024: Inte tillgänglig
Pris v32: 24 500 Kr.
Bäddar: 4-6
Trädgårdsstorlek m2: 107
Bostadsstorlek m2: 87
Område: Visby, intill ringmuren

Pris/bädd/7nätter

Adress

Status Medeltidsveckan 24: Ledigt 2024
Uppdaterad för 2024: Ja

Uthyres veckonummer
  • v32 Medeltidsveckan

View a map of the area

Tillbehör & Egenskaper
  • Gångavstånd till Almedalen
  • Internet

Skicka bokningsförfrågan


8% Bokningsavgift tillkommer.

Jag vill söka boka!

Vi skickar elektroniskt avtalsutkast!

Skicka förfrågan

Pris/bädd

Pris/m2